Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een gratis aanvulling aan?

Op de volgende pagina: refill aanvragen kunt u een gratis aanvulling aanvragen wanneer er binnen uw garantieperiode meer dan 10% is weggaan.

Hoe werkt het met de garantie periode?

Uitsluitend bieden wij alleen Premium+ kwaliteit volgers en likes aan. Dit zijn geen volgers die binnen enkele weken weer vertrekken. Echter hebben wij gemerkt dat de markt vraagt om een stukje extra zekerheid: die wij gaan bieden. Standaard hebben Instagram volgers 30 dagen garantie op de levering. Wij leveren altijd 10% extra volgers op iedere bestelling omdat bekend is dat 10% ook weer weggaat. Gaat er meer dan 10% weg binnen de garantie periode? Dan kunt u een gratis refill aanvragen.

Mijn volgers / likes zijn nog niet geleverd

Indien uw profiel op privé staat kunnen wij de volgers niet leveren. Gedurende de bestelling dient u uw profiel op openbaar te zetten zodat wij de volgers of likes kunnen leveren. Indien u een order heeft geplaatst en uw profiel pas later op openbaar heeft gezet, kan dit een vertraging tot 72 uur opleveren. Het is niet mogelijk om volgers of likes te leveren wanneer uw profiel op privé staat.

Is het kopen van volgers / likes veilig?

Wij vragen nooit om uw wachtwoord en hebben enkel uw gebruikersnaam of publieke URL nodig. Echter het is tegen de richtlijnen van de platformen om volgers, likes of views te kopen. Zij hebben in de kleine lettertjes beschreven dat u geen zogenoemde “third party”-programma’s mag gebruiken. 

Er zijn volgers / likes verdwenen na levering

Standaard leveren wij 10% meer op iedere bestelling die u plaatst. Het is bekend dat ongeveer 10% weggaat, vandaar dat we deze service leveren. Indien er meer dan 10% weggaat binnen uw garantie termijn dan vullen we de volgers kosteloos aan. De volgers / likes worden binnen uw garantie periode na order datum gecheckt of deze in aanmerking komt voor een gratis aanvulling. Indien dit het geval is ontvangt u kosteloos de volgers. Mocht u na 30 dagen geen gratis aanvulling hebben gehad, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Uit welke landen komen de volgers / likes?

De volgers die wij leveren komen uit willekeurige landen en zijn niet specifiek uit Nederland of België. Wel bieden we uitsluitend premium kwaliteit volgers. Dit houd in dat al onze profielen voorzien zijn van: een goede naam, eigen foto’s, eigen volgers/follows, profielfoto, biografie en sommige accounts staan ook nog op privé. De profielen hebben geen Chinese of Japanse tekens als naam.

Welke garantie heb ik op het kopen van volgers / likes?

Wij bieden als eerste in Nederland en België een uniek concept betreft de garantie. Bij ons kunt u zelf bepalen welke garantie u wilt op het kopen van volgers en likes. Bij ons heeft u de keuze voor 14 dagen, 30 dagen of 60 dagen garantie. Bijpassend bij uw wensen!

Hoe weet ik of dit betrouwbaar is?

Wij zijn aangesloten bij Mollie: een van de grootste Nederlandse betalingspartners. Daarnaast maken wij gebruik van een geautomatiseerd systeem waardoor wij de levertijden kunnen garanderen voor onze services.

Moet mijn profiel op privé of openbaar staan?

Wij kunnen alleen orders leveren waarvan het profiel op openbaar staat. Indien uw profiel op privé staat kunnen wij geen volgers of likes leveren. Nadat de volgers of likes zijn geleverd is het natuurlijk wel mogelijk dat u uw profiel terug op privé zet.

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling

Het kan soms even duren (maximaal 15 minuten) voordat de order zichtbaar wordt in uw account. Daarnaast ontvangt u van ons altijd een e-mail met factuur wanneer de order volledig is afgerond.

Hoe ziet de URL van mijn foto er uit?

Een URL van uw Instagram foto ziet er altijd als volgt uit: https://www.instagram.com/p/codevanuwfoto. Ons systeem accepteert alleen URL’s die eruit zien zoals net genoemd. Hieronder een aantal voorbeelden die goed/fout zijn:

GOED
https://www.instagram.com/p/codevanuwfoto

FOUT
https://instagram.com/p/codevanuwfoto
http://instagram.com/p/codevanuwfoto
https://instagram.com/p/codevanuwfoto

Wat zijn de levertijden op likes en volgers?

De levertijden op likes bedragen 5 minuten tot 60 minuten. De levertijden op volgers bedraagt tussen de 6 uur en 24 uur (het proces voor het volgen start binnen deze periode). De genoemde tijden zijn gebaseerd op dat uw profiel op openbaar staat voordat u de order plaatst. Indien u een order plaatst en uw profiel staat niet op openbaar kan dit een vertraging tot 72 uur opleveren.

Wij leveren 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.

Mag ik jullie diensten kopen als ik een bedrijf ben?

Nee. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is van mening dat het niet correct is voor Nederlandse bedrijven, influencers of beroepshandelaars om nog langer volgers, likes of views te kopen voor hun socials. De ACM is van mening dat een consument mogelijk misleid kan worden. U bent mogelijk in overtreding wanneer u dit toch doet. Onze klant bestanden en bestellijsten worden gevorderd en gecontroleerd.